24.9.2015 SICK THOUGHTS (USA), The Achtungs, Lost Chords @ Dynamo

Aloittaja Everclear, 04:23:47 - 04.08.2015

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

Everclear



Greetings from Baltimore!

Kansainvälisessä mediassa ylistetty garagepunkbändi SICK THOUGHTS (USA) saapuu syyskuussa ensimmäistä kertaa Suomeen.

Yhdysvaltalaisen Drew Owenin luotsaama ja vaihtelevalla kiertuekokoonpanolla keikkaileva SICK THOUGHTS on saavuttanut maailmanlaajuisen musiikkimedian huomion lukuisilla julkaisuillaan. Bändi on kahden vuoden aikana julkaissut kaksi täyspitkää, 13 singleä ja tehnyt useita kappaleita eri kokoelmille.

SICK THOUGHTS tunnetaan myös armottomista live-esiintymisistään. Ahkerasti Yhdysvaltoja kiertänyt ja muun muassa Goner Festeillä sekä Total Punkin Total Fuck Off festeillä pankin räjäyttänyt Owen perusti bändin 15-vuotiaana, mutta on nuoresta iästään huolimatta erittäin kokenut esiintyjä. Suomen kiertueella hän saa ympärilleen kotimaisen punkskenen kerman: basson varressa paikkakuntaisesti vaihtelevat Teemu Bergman (Pää Kii, The Heartburns, KakkaHätä-77) & Teemu Ojala (The Achtungs, U.F.Ojala), kitaraa keikoilla soittaa Joni Ekman (Lähtevät Kaukojunat, The Achtungs) ja rumpuja Mr. Niila (God Given Ass).

Yhdysvalloissa kotimaisen The Achtungsin kanssa aikaisemmin kiertänyt ja myös suomalaisille levy-yhtiöille Blast Of Silence ja Fuck CD´s levyttänyt SICK THOUGHTS on koko nuoren olemassaolonsa ajan saanut kuulla vertauksia Jay Reatardista Obliviansiin. Samoilla värähtelytaajuuksilla tässä kieltämättä liikutaankin.

SICK THOUGHTS EUROPE 2015:

18.9 KOUVOLA. Downtown (w/The Achtungs. Black Monk)
19.9 HELSINKI. "Sick Of You Fest" Ääniwalli (w/The Heartburns. The Achtungs. The Toxics. Räjäyttäjät. Seksihullut. J.Nissinen ja Isotissinen. Charm Bags. Generals & Kovaa Rasvaa)
24.9 TURKU. Dynamo (w/The Achtungs. Lost Chords)
25.9 TAMPERE. Doris (w/The Achtungs. Nyrkkitappelu)
1.10 TUKHOLMA. Vieille Montagne (w/The Achtungs. Lost Chords)

https://www.facebook.com/sick.thoughts.rnr
http://noisey.vice.com/blog/if-theres-such-a-thing-as-being-too-prolific-drew-owen-aka-sick-thoughts-doesnt-care


Antero

#2


Ovet: 20.00, show: 20.30 / 21.15 / 22.00

Antero

Soitot menee tälleen:

20.30 The Achtungs
21.15 Lost Chords
22.00 Sick Thoughts

eli ajoissa paikalle!