su 3.8. Punkfutis 2014 - ILMOITTAUTUKAA

Aloittaja Puuha peten lippa lakki, 00:52:03 - 10.06.2014

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

kuka tahansa

Kirjiksestä olisi tietty voinut hakea PA:n tynkää, mutta mistä siihenkin nyt sitten virran saisi. Siinä mielessä se Jannen/Juliuksen ladattava soundsystem olisi ollut hyvä.

kuka tahansa

Kivaa oli pääosin, kiitos kaikille! Toivottavasti kukaan ei saanut lämpöhalvausta tms.

danne

Kiitos kaikille! Oli jälleen kerran tosi hauskaa. Mut mitä muuta voikaan odottaa kun yhdistää maailman kaks parasta asiaa; punk ja futis.

superhessu

Litmanen Youthin puolesta myös kiitokset kaikille! Oli mukavat pelit.

karol

#79
Hyvä turnaus oli, kiitos kaikille! Isommat maalit oli hyvä juttu. Pääosin pelaaminenkin oli sopivan rennolla tasolla.

Lisäys: Tuomari on hyvä lisä ehdottomasti.
Toinen lisäys: Musta oli ihan kiva, että ei ollut mitään soundsysteemiä. Aina musa ei paranna fiilistä. Ainakin nyt homma toimi oikein hyvin ilmankin.

papu

Joo totta! Ei kyl jääny kaipaamaan mitään taustamölyä. Toki ois ollu hyvä jos joku ämyri ois ollu esim tulosten kuuluttamiseen.

Kesän paras sunnuntai 8)

Vekenator

Mulla oli oma soundsystem yleisön puolella ja heti oli parempi meininki itelläni ;)

Hauskaa oli katella pelejä ja jauhaa paskaa tuttujen kans. Ensvuonna ehkä pelaamaan jos jalka kestää.

kuka tahansa

Minä kyllä kannatan kaikenlaisen ulkourheilullisenkin oheistoiminnan mahdollistamista punkfutiksessa! Etenkin yleisön kannalta kiva, jos on jotain muutakin, aika monta tuntia tuolla kuitenkin istuskellaan. Musaa, ruokaa, kikkeri - katsotaan josko ensi vuonna ehtisi/jaksaisi itsekin vähän aktivoitua järjestelyissä.

Puuha peten lippa lakki

Joo, kiitos kaikille jotka valui paikalle! Ensi vuotta ajatellen opittiin tästä myös se, että pelisysteemit kannattaa miettiä loppuun asti epäselvyyksien ratkaisemiseks :D

salozka

Oli mukava tapahtuma, kiitokset järkkääjille ja onnea voittajille! Tuomarit varmasti selkeytti pelejä. Olin vissiin ymmärtänyt väärin sen pelisysteemin (tai kattonut huolimattomasti sitä infolappua), kun tajusin että kyseessä oli finaali vasta kun se oli jo ohi :D Mögäfooni ois muuten kätsy tuloksien ilmoittamiseen, mut eri asia tietty mistä sellasen löytää. Musa oli just hyvä tolleen pikkuvolymella kaveriporukassa, ei kaivannut yhtään sellasta et koko kenttä raikais. Ymmärtääkseni porukka siivos jälkensäkin, hyvähyvä :)


Samppa

Däänks hauskaa oli  8) juu oli aika hyvin siivotu ku me viimeset lähettii sieltä..  kiitos kaikille

Puuha peten lippa lakki

Niin, se peli-ohjelmahan meni aika lailla uusiksi siinä vaiheessa kun tajuttiin, ettei siellä kahta jämäjoukkuetta saadakaan kasaan. Toi oltais ehkä jopa voitu saada, mutta kun kahen maissa ei näkyny kovin montaa joukkueetonta tyyppiä niin ei sitten viitsitty alkaa odotteleen ja arvaileen. Sen takia siellä nimenomaan olis ollu hyvä olla tuntia ennen ekaa peliä, etenki joukkueettomat, että kerkee koheltaa ja säheltää. Toivottavasti ei nyt sit kuitenkaan jääny kovin montaa innokasta tyyppiä pelailutta :/


Jaappa

Olisi ollut kiva pelata mutta en sitten jaksanut pakottaa itseäni mihinkään joukkueeseen. Ei kyllä harmita, oli noin muutenki tosi mukava tapahtuma ja seurata peliä! muutama tosi nätti maali.

Onko tuo punkfutis turku-group muuten facebookissa aktiivinen? jos on, niin olisi mukavaa jos joku hyväksyisi niin olisi ajan tasalla, vissinkä tuota topikkia ei aina läheskään päivitetä?

papu

Lainaus käyttäjältä: Jaappa - 23:37:50 - 05.08.2014
Onko tuo punkfutis turku-group muuten facebookissa aktiivinen? jos on, niin olisi mukavaa jos joku hyväksyisi niin olisi ajan tasalla, vissinkä tuota topikkia ei aina läheskään päivitetä?
toi ryhmä tais olla enempikin jonkun vuoden turnauksen organisointiin tarkotettu homma. Noi ketkä on käyny viikottain pelaamassa käyttää kai turun futishöntsä ryhmää?