Throat - Pee 7" ja Black Sun/Throat split 7"

Aloittaja slugpace, 21:08:07 - 04.06.2011

« edellinen - seuraava »

slugpace

"This 7" is currently the second newest release (the newest being their split with Black Sun) by the Finnish group Throat, whom we recently interviewed here. It was released as a pressing of 330 copies by Kaos Kontrol, and should still be available.
The 7" presents two heavy, menacing and discordy pieces of noise rock. "Prison Shower" relies on the slow and discordy verses' contrast to the faster, heavier and steadily rhythmic chorus with low and commanding shouts as a tasty topping. The chorus has a hint of catchiness, but mostly it focuses on delivering distasteful filth and annoying noisiness upon the unsuspecting listener - and does it well. The song sounds anguished, tormenting and plain good. I would've wanted the contrasts to be taken further, but perhaps that would've made the song too pleasurable.
"Pet Peeves" is both different and similar to the A-side's piece. It shreds forward on a faster pace, and is driven by a twisted and rhythmic verse that's sure to get you stomping your feet. It's a simple song that gets disorder from its low shouts of hate, until its end approaches with its screeching feedback and general sludge-ness. Similar to the A-side, this one's really good, but somehow left me feeling that it could've been taken just a bit further.
A record for your dearest friends and most loathed enemies, and one that's sure to make you flail and jump around like you had ran out of your brain-meds a week ago. An extra high five is given for the simplistic but really stylish visual side and its disturbed colouring. Buy it if you hate yourself."

www.damned-by-light.com/reviews/672.html

slugpace

http://ihatethroat.blogspot.fi/2012/08/throatblack-sun-split-7-available-now.html

Throat/Black Sun split 7":t saapuivat tänään ja halukkaat voivat tilata omansa Kaos Kontrolilta. Saatavilla myös Fleshpresstivaleilta ensi viikonloppuna ja uutta paitaakin on tulossa myyntiin siihen mennessä.

slugpace

http://ihatethroat.blogspot.fi/2012/09/screw-you.html

Tommottis paitaa saatavilla viikonloppuna Fleshpresstivaleilla. Ens viikolla sit Kaos Kontrolin kautta postitse.

slugpace

www.perteetfracas.org/zine/kros2012/kros_t/throat_black_sun_split.htm

"Tervetuloa helvettiin. Hell Comes Home, Irlannin etiketti, urheasti vuonna 2012 luomiseen 12 split singleä. Ei nopeudella yksi kuukaudessa kuin perinne (mikä on hyvä), mutta koska me kasapäin syyskuussa ja on kahdestoista ja viimeinen Jako Elephant ja Dead Rabbits juuri tullut ulos. Täytyy sanoa, että maailman loppu sanotaan olevan vuoden lopussa, kun ei koskaan voi olla liian varovainen. Singles taideteoksilla edustavien Kuba Sokolski melko pelottava otuksiin, että voit ostaa erikseen tai sitten tilaamalla rajoitettu painos laatikko sisältää kaiken.
Kerma kansainvälisen Legion of metal, hardcore, doom, melua tai neljä samaan aikaan näkyy. On silti syytä kuunnella verkkosivuilla etiketissä julkaisematon vuonna paljon, jotkut kukat ovat enemmän peloissaan kuin toiset. Annan edes syödä aasi. Vuonna yläosassa kori, siellä Great Falls, Ultraphallus, Dead Elephant, Fight Amp tai Kowloon Walled City uusintaottelua todennäköisesti Low.
Meidän päivä split on Suomen ja Skotlannin Kurkun Black Sun. Kurkku edelleen helmikoristelu. Kun kolme albumia vuonna 2011 joka teki suuri, se on silti Anal Paranoid meidän työnnä se syvälle. Kurkku, se ei ole koskaan näyttänyt aivan lopussa, mutta näki sen heidän virulentin melu-rockia leikataan veitsellä. Riffi kiertää taivaalla punaista tuhoa meidän pikku sydämemme rikki ennen tulva tulla, kun hyvä laukaus loppupainehäviö. Perfect.
Black Sun kulkee veteraaneille neljä albumia luotto vuodesta 2003, mutta niiden makea melodia koskaan saavuttanut korviani. Viisi minuuttia myöhemmin Crawling kuin iilimato houkutteleva ja se kestää ehkä kiinni. Jälleen ajatella jotain mistä moukkamainen mutta otsikko paljastaa kauniin varjoja. Se on raskaampi versio melun-metal-Hardcore (lievä) taipumus Neurosis ja Katharsis, eeppisiä juuri oikea, melodia että miehekäs ote, suuri kaksintaistelu ääni ja kiva yllätys lopussa. Muita seikkailut Hell Comes Home pian."

slugpace

http://servilereptile.blogspot.fi/2012/10/throat-pee-7-kaos-kontrol-2011.html

"Muutaman sinkkuja siellä täällä, etenkin EP 12 "joka oli merkitty henget (kaivos muutenkin), palasimme meidän urheat viikingit loppuvuodesta 2011 heidän uusi laukku 7" kaksi nimikettä julkaissut Kaos Kontrol. Kun esine käsissään, ensimmäinen asia, joka hyppää ulos (ennen meidän korvat ovat pommitetaan melua) on ilmeisesti kansi. Saaneensa jalka yllään upea likainen ja haiseva sukka kuvaamaan "nuolaisi Inch Fur" (EP 12 "asian niin), me tällä kertaa käsitellään kaksi poikaa (kaksoset priori) silmät vahingollinen tavallaan lasten katsella kuin öljyä tuleen, jos et halua että sinulle tapahtuu hiukan. Haisee kuonat ja vähän puhaltaa ja nostamalla käsi kädessä he näyttävät iloita etukäteen kohtalo on varattu sinulle!
Musiikki puolella, joten sinulla on oikeus kahteen otsikot. Verrattuna aiempiin versioihin kaava on tuskin muuttunut (joka on valittaa?) Kurkku jytinä uudestaan ​​ja uudestaan ​​sen melu HxC vihjeitä unsaniens (on myös suuri osa sellaista Tad moukkamainen metsurin kanssa huonot käytöstavat ), mahdollisuus liiketoiminnan joukkotuhoaseet, on järjestää palaset, jotka kehittävät puolella kuin sohjoinen melu Rock raskaus vaikka (kipu?) on varmasti sopiva.
Puoli on "Prison suihku" (varo saippua!) Kuka on kunnia käynnistää vihollisuudet. Ja sitten, juuri sinun taivuttaa noutaa (Käskin olla varovainen ...) että kaksi vankeja ja vakavasti ripustetaan lihaksikas otteen sinulle varret yksi kummallakin puolella jättämisen pitoon aikana kolmasosa käynnistyy ilman alkutahdeista Carrer minne tiedät mitä kutsutaan syvä syleilyyn. Lakaistaan ​​ammattimaista arvon herra. Olin hieno varoittaa, kertoa varoa, olet nähnyt mitään. Hakkaa basson takaneljännekset, akku murtuu munuaiset, kitara rutistus iholla ja käheä ääni pyöräyttää tärykalvoja. Uudestaan ​​ja uudestaan. Uudelleen ja uudelleen ... Loppuun, veltto ja hiestä märkä, löydät itsesi yksin heti ollut hyvässä seurassa. Saat ylös jotenkin tuskallinen prosessi cowboy epävakaasti, ontuminen, tuijottaen tyhjyyteen ... mutta omahyväinen hymy huulillaan! Haluat laittaa pöytään? ...
... Tiesin sen! B-puolella oli vuorossa "Pet peeves" kiusata sinua. Sinä luulivat mennyt hyvää, ja silti ne takaisin zonzon ystäväsi. Ja yhteisestä sopimuksesta he päättivät he olisivat sinun "Black Beast." Joten Kumpikaan ei kahdella he aloittavat väärinkäytöstä teidän henkilö, koska ne olivat valmiiksi edellisen kerran. Sama vanha kunnon virittää, tai lähes niin, ja piti tietää kaunis biisi palasi sinne kuin idiootti. He tulevat jälleen iso peli ja ensimmäinen kerta kokemus on tuskallinen ja lehtiä jälkiä. Mutta jälleen kerran ilo on lopussa tapahtuman. Niin onnellinen?"


Vekenator

Lainaus käyttäjältä: slugpace - 13:23:02 - 12.12.2012
http://ihatethroat.blogspot.fi/2012/12/the-hangover-sessions.html

Tämän ulostumista odotan ja tuo Black Sun/Throat split 7" on aivan helllvetin hyvä vaikka teitä ei sais julkisesti kehuakkaan.

slugpace

Lainaus käyttäjältä: Vekenator - 11:47:25 - 29.12.2012
Lainaus käyttäjältä: slugpace - 13:23:02 - 12.12.2012
http://ihatethroat.blogspot.fi/2012/12/the-hangover-sessions.html

Tämän ulostumista odotan ja tuo Black Sun/Throat split 7" on aivan helllvetin hyvä vaikka teitä ei sais julkisesti kehuakkaan.
Ei julkisesti eikä salassakaan. Uusi levy on miksausvaiheessa ja masteri lienee käsissä heti vuoden alussa. Julkaisevista tahoistakin alkaa olemaan alustavaa haisua.