The Reality Show: Liberation Eschatology LP/CS

Aloittaja Kukko, 13:25:32 - 11.04.2013

« edellinen - seuraava »

Kukko

Eternal Now Records 2 / Face Your Gods 008
12"/kasetti +download

http://therealityshow.bandcamp.com/album/liberation-eschatology

idiootti

On muuten ihan perkeleen hyvän kuulosta tavaraa. Huh huh.

Kukko

Tätä saanee kasettina kans sit heinäkuussa, jos kiertuepainoksest jää tuliaisia.

Kukko

Arvatkaa onko levyt myöhässä?
Lohdutuspalkinnoksi Bandcampissa voi toistaiseksi kuunnella koko paskan.

papu


Kukko



Odottelu palkitaan. LP:t sekä uudet että vanhat paidat (7"-kannella, muutama hajakoko jäljellä) 10€/kpl, loput jenkkitouripainoksen kasetit 5€. Downloadit sisältyy molempiin.

Kukko

Kun makasin minun levy, se kuulostaa niin tempo ei suostu.Musiikki on hidasta, ja massiivinen, uhkaava laulu tiiiief ja jopa hitaampaa.LP on ollut käynnissä 45 kierrosta. Joten kaikki on oikein.Tositv on tykätä hitaasti hardcore. Hidas, tumma, karkea. Ja metallinen. Onneksi se on joskus myös siisti kohta, josta pidän paljon paremmin. Varsinkin toinen puoli on tarjota nopeita luoteja, jotka täydentävät hyvin massiivinen, hidas rock-kappaleita ja puolue. Tässä oikea yhdistelmä nopeita ja hitaita. Huudot ja epätoivoa. Hardcore, kuori ja metallia. Joten aion levyn kanssa, mutta silti kohtuullisen lämmin, jonka olisin uskonut jälkeen kova alusta tuskin mahdollista.Kansikuva on "in-the-tynnyri soimaan". Micah. -

LainaaAls ich die Platte auflege hört es sich an als würde das Tempo nicht stimmen. Die Musik ist langsam, und der derbe, bedrohliche Gesang ist tiiiief und noch langsamer. Dabei läuft die LP schon auf 45 Umdrehungen. Alles korrekt also. THE REALITY SHOW haben eine Faible für Zeitlupen-Hardcore. Langsam, düster, derbe. Und  metallisch. Zum Glück geht es bisweilen aber auch ordentlich zur Sache, was mir wesentlich besser gefällt. Vor allem die 2.Seite hat einige schnelle Geschosse zu bieten, die sich gut mit mit den wuchtigen, langsamen, rockigen Songs und Party ergänzen. Hier stimmt die Mischung aus schnell und langsam. Aus Schreien und Verzweifeln. Aus Hardcore, Crust und Metal. Insofern werde ich mit der Platte doch noch halbwegs warm, was ich nach dem zähen Beginn kaum für möglich gehalten hätte. Das Coverartwork ist zum "In-die-Tonne-kloppen". Micha.-
-http://plastic-bomb.eu/cms/index.php/reviews/cds-a-vinyl/4325-reality-show-liberation-eschatology-lp

MIIIICHAAAAA

Kukko

"Demon, seiskatuumaisen ja eritoten hurjien keikkojen kautta vakuuttanut turkulais-riihimäkeläinen The Reality Show ei ole turhia hötkyillyt äänitteidensä kanssa, sillä yhtyeen seiskatuumaisen "A Candle in Hell" ja ensialbumin "Liberation Eschatologyn" välillä on pari vuotta aikaa.

Ensikuuntelulla "Liberation Eschatology" ei tuntunut kolahtavan sillä tavalla kuin aluksi oletti, mutta albumi kerää hyvin nopeasti vauhtia ja alkaa vetelemään pataan. Pian ovat epäilykset The Reality Shown vuohitauluhardcoren toimivuudesta albumimitassa tipotiessään. Jossain hardcoren ja powerviolencemman hardcoren välimaastossa painiva The Reality Show aloittaa levynsä hitaasti ja massiivisesti mutta eipä aikaakaan, kun kolmikko puksuttaa nopeasti ja aggressiivisesti vanhaan totuttuun malliin. Mukana on siis Kallen mylvintää, ronskia riffittelyä ja väkivaltaista murjomista rytmikaksikon puolelta.

Vanhat ja tutut elementit ovat tallella, mutta painotusta on lisätty hidastelevan raastamisen suuntaan, jolloin "Liberation Eschatology" on tähän mennessä sekä vakuuttavin että monipuolisin levytys jonka The Reality Show on laittanut pihalle. Biiseistä on tosin hankala erotella yksittäisiä vetoja jotka nousisivat muiden yläpuolelle, mutta joukossa on sekä uusia kappaleita että jo ensimmäiseltä demolta tuttuja biisejä. Löysiä lenkkejä ei ole, eikä albumilla ole tolkuttomasti kestoakaan. Alle 20 minuuttia ja tämä juurihoito on ohitse, mitä nyt kuulijan tekee mieli käydä sama tuskailu heti toistamiseen läpi. Onhan tämä nyt hurja levy."
-Jouni Parkku

http://www.lammaszine.fi/arviot/levyarviot/the-reality-show-liberation-eschatology/

torre

Hyvää paskaa kyllä, enkä oo saanu vieläkään hommattua. Missäs tää on nauhoitettu/miksattu jne?

papu

Lainaus käyttäjältä: torre - 13:49:23 - 25.09.2013
Hyvää paskaa kyllä, enkä oo saanu vieläkään hommattua.
tuonks tiistaina treeneihin?



Kukko

Ollaan treeniksellä päästy lainaamaan hyviä mikkejä ym. kamoja, ja toi on itelle ollu ihan hyvä DIY-opinnnäyte miksailussa ym. jälkityöstössä. Jotain juttuja tietty huomaa jälkeenpäin tehneensä vähän hölmösti, mut seuraavast tulee sit oikeesti hyvä  :P

Kukko

Tähän väliin mainoskatko:

Levyt ja paidat kulkee aivan hyvin kotiinkuljetuksena tms. treffeinä Turussa.

LP-aiheisia paitoja jäljellä pari S:ää, M:ää, ja useampi XL.
7"-kansipaitoja girlie/S mustaa ja valkosta; girlie/L +perus S, M, ja L 1 musta kutakin.
Kympin kipale.

Kukko

Pistetään vanhat paidat alennuksella pihalle, ku uusia pitäs tehä kohta.
LP+paita 15€, kas.+paita 10€

Jäljellä LP-aiheista paitaa: S, M, XL


7"-kansipaitaa: girlie S (musta ja valk., perheen pienimmille tai selkäpätsiaskarteluun), girlie L (m), S (v), M (m), L (m)