la 2.2. Talvinen punk-piknik

Aloittaja niilo pielinen, 11:09:10 - 18.12.2012

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

niilo pielinen

Lainaa
Metsä on kaunis talvella, eikä kukaan meistä ole tehty sokerista, eikä kylmyys ja lumi pelota meitä. Tähän asti, Turussa ei ole paikkaa missä voidaan viedä aikaa yhdessä, baarit on kalliit, eikä kaikki jaksa (halua) olla koko päivä baarissa.
Idea olisi ottaa bussi Ruissaloon, mennä Saaronniemen rannalle, pitää hauskaa yhdessä, ja nauttia luonnon kauneudesta ja rauhasta.
Siellä on grilli käytössä, voidaan grillata makkaraa tai kasvis ja vegaaniruokaa, juoda alkoholia tai kahvia, siis jokaisen oman "filosofian" mukaa. Jos haluaa, voi tuoda vähän polttopuita mukanaan. Sinne voi myös ottaa musalaite ja raiskata luonnon hiljaisuus jos siltä tuntuu.
Tämä ei ole tapahtuma, ehkä ollaan 3, ehkä 30, riippuu teistä.
Ei ole ohjelmaa, jokainen on tietysti vastuussa mitä siellä tapahtuu. Pääasia on ettei mennä häiritsemään muita ihmisiä, ja että paikka on yhtä siisti kun me lähdemme pois kuin silloin kun tullaan...
Siis, keesi pystyyn ja metsään!
Tietysti, muut kuin punkkarit ovat tervetulleita...
Tämä oli siis viime vuoden talvinen punk picnic topiikista lainaus.
Se oli todella hauska päivä.
Kaunis luonto, kylmyys, lunta, kavereita, nuotio, grillaus, lämmintä juomia, musaa, etc.
Oli varmaa miinus 20, ja silti rohkeita punkkareita ja muita hippeja oli tullu paikalle, kukaan ei oo muistakseni katunut.
Päin vastoin, ehkä jotkut luuserit jotka oli jääny kotiin pelaamaan playstationilla, tai menny baariin maksamaan 5e tuoppi, mietti jälkikäteen et ''widdu, muilla oli helvetin hauska metsässä ja yhdessä, ja mä olin taas liian laiska liikkua'' :)
Olisko foorumilaisia jotka olis kiinnostuneet kokeilla tätä uudelleen?
Ei oo vielä päivämäärää, eikä kiireettä, talvi on vast tullut, mut testaan vaa, jos löytyis rohkeita ihmisiä jotka ei pelkä talvia...



...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

Vekenator

^Mukana ollaan jos aikataulut natsaa.

papu

Lainaus käyttäjältä: Vekenator - 12:20:41 - 18.12.2012
^Mukana ollaan jos aikataulut natsaa.
Komp, alustavasti (koska en muista et kuuluinko noihin hannailijoihin viimeks vai oliks mulla jotain oikeeta syytä olla pois :) )

larsgh

Olisko foorumilaisia jotka olis kiinnostuneet kokeilla tätä uudelleen?

vaikka mä vihaankin talvea niin että hampaisiin sattuu niin picnicille olen mukana. 

salozka

Nibiru Survivors vois tosiaan kokoontua johonkin talvipiknikin merkeissä :) Pitäiskös alustavasti katella päivää? Suosiolla helmikuun alkuun vai oisko jo tammikuussa?

Närhi

On uus toppatakki niin vähän tarkeneekin. Ehkä messissä -> mutta henkilökohtainen rajoite lämpötilan suhteen sellaset -5 - -10.  Plus vammaisuuden aste mutta sitä ei sitten mitata celsiuksissa  :D




niilo pielinen

Kiva et jotkut haluaa tulla picnicoimaan talvella. Pitäiskö tehä oma topiikki tästä, ehkä ois helpompi ''järjestää'', siis löydä päivä joka sopii kaikille, ja mihin vois kirjoittaa ehdotuksia etc etc. Pystykö herra Papu siirtää ne mm vastaukset uus topiikkiin???
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

papu

Lainaus käyttäjältä: niilo pielinen - 10:36:01 - 21.12.2012
Pystykö herra Papu siirtää ne mm vastaukset uus topiikkiin???
Näin tein!

Jonne

joo voitais tulla mukaan, toivottavasti on helvetin kylmä... : D mut hyvä idea kyl... ehkä esiintyjiäkin? mä voisin esim. esiintyä hmm...

mögälix

Heinä- tai elokuu ois aika hyvä järkätä tää. Sopivasti lunta ja tarpeeks pakkasta.

salozka

No usein tuntuukin siltä et koko vuoden on samanlainen ilma, muutama aste lämmintä ja vettä sataa :D Tää lumimäärä ja pakkaset tietty vähän karistanut fiilistä, heh.

Seuraa ehdottelua: oisko 2.2 la passeli? Ja Ruissaloon varmaan taasen?

Sit tässä jo kohtapuoleen vois tehdä jonkun pulkkailuhommelin Tähtitorninmäelle. Vaikka jo ens viikolla, jos ei toi lumisade nyt ihan vedeksi vaihdu, niinku uhkailevat. Pulkka sököksi leikkipuiston aitaan -event.

larsgh

mitä sitä perinteitä muuttamaan. ruissaloon tietty ja eikös me viime talvenakin oltu helmikuun eka lauantai?

niilo pielinen

#12
Juu, vois tehä sama ku viime vuonna, eli pistetää se 2.2 kiinni ja katotaa kuka jaksaa tulla. Ei oo järkee yrittää löydä päivä joka käy kaikille, se ei ikinä toteutu näin. Eli 2.2 otetaa 8bussi ruissaloon, saaronniemeen asti, ja pidetää hauskaa yhdessä, oli sit 3 tai 25 tyyppiä. Meilt löytyy kaiutin mut mm eri musalaiteita on ok ettei tarvi vain meiän musaa kuulla :)  Yks juttu on tärkeä, vähä puuta saa tuoda, bensa-asemilta saa niit pakettia n.8e:lla, koska siellä ei saa raiskata ees kuolleita puita. Toivotaan vaa et tää paska ilma ei kestäis pitkää ja et tulis koht taas kunnon lumi/kylmyys osasto...
Eli, kiinnostuneet: 2.2 päivällä ruissaloon. [kutsukaa kavereit jotka ei oo foorumilaisia]
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

papu


salozka

Jee! Ja esiiintyjäthän on plussaa aina - ja se jos ois sellaset kelit että vois tehdä tollasen lumiukon :)

Bussit näyttää menevän Ruissaloon aina puolelta, ehdotan puol kahden bussia, et ehtii päivänvaloa nähä ja sit ihailla auringonlaskun (you wish). Ja perässähän sinne pääsee sit myöhemmissäkin, ei kai sieltä heti takas lähetä.